Bästa elektronikprylarna för hemmet

Elektronikens

Framtiden är här och smarta hem är något som de flesta av oss börjar ta in i våra liv som en del av vardagen. Det kan handla om alltifrån en självgående dammsugare till lampor som går att styra med en app i mobilen. I följande inlägg kommer du kunna finna tips och idéer på sådant som du bör ha i ditt hem om du är intresserad av det senaste inom elektronik.

 

Aktörer inom hemelektronik

Det finns väldigt många olika aktörer inom hemelektronik och om du är intresserad av att läsa mer om dessa så ska du klicka här och läsa inlägget om just dem. Det som är spännande med att det finns så många aktörer gör att utvecklingen sker otroligt snabbt. Det här beror på konkurrensen och alla vill vara först med det allra senaste. Just elektronik är ett väldigt spännande ämne eftersom det känns som ett futuristiskt ämne, men här kommer glada nyheter i så fall: Framtiden är här!

Coola prylar som du kan styra med en app

När det kommer till nya prylar i hemmet som kan styras av en app så är det inte bara sådant som underlättar vardagen. Det finns även prylar som kan vara lite mer intima och spännande, till exempel en vibrator som din partner kan ha på sig och som du kan styra genom din app. Det här och mycket mer går att klicka hem på vuxen.se och det är bra att alla paket som blir hemskickade kommer vara väldigt diskreta. Ingen kommer tro att det är sexleksaker som man har köpt. Det finns även appar som gör det möjligt för dig att styra all elektronik i hemmet. Det kan ta ett litet tag innan man har installerat allt. Men om man vill så kan man ju anlita en expert som fixar det snabbt och enkelt. Sedan är det bara att börja leka. Visst, man ska inte leka med lamporna. Men det kan vara bra att sätta på och stänga av dem lite då och då under dagen så att ingen tjuv tror att det är fritt fram att gå in och stjäla saker.

Stationer som man kan tala med

Både Amazon och Google är två aktörer som vill att man ska ha deras stationer i sina hem. Dessa kan man tala med och med hjälp av olika kommandon så kan man få dem att göra olika saker. Det kan till exempel handla om att man ber dem att höja eller sänka ljudet på musiken eller TV:n. Eller så kanske man kan be dem sätta igång diskmaskinen efter maten. Det här kräver också lite installation om man ska få ut maximal nytta och det kan vara enklast om man ber om hjälp med detta.